Wednesday 6 November 2019

Healthy people bosbes en framboos - Zal het drinken van 100% vruchtensap vetaanwinst bevorderen?


Drink je sap? Ik heb het ook niet over de navolgers. Drink je het goede spul dat 100% sap is zonder toevoegingen? Als je dat doet, denk je waarschijnlijk dat je je lichaam een plezier doet, maar ik heb slecht nieuws. Healthy people bosbes enframboos al dat fruitsap kan vetaanwinst bevorderen en voorkomen dat je gewicht verliest.

Lange tijd was sinaasappelsap een van die dingen die bijna iedereen in zijn koelkast heeft. Het is tenslotte gezond en smaakt goed, dus waarom niet veel drinken? Het probleem is dat, hoe natuurlijk het sap dat je drinkt ook is, het je nog steeds dik kan maken.



Dit is de deal ...
Bekijk elk sapetiket dat je in de winkel kunt vinden, en vooral die die nu in je koelkast liggen. Merk je een ding op dat ze gemeen hebben? EEN VEEL suiker! Suiker is een van de grootste redenen dat je lichaam aankomt.

Hoewel ja, de suiker in je sap kan 100% uit fruit komen, het is nog steeds een eenvoudige suiker en wordt snel in je lichaam afgebroken en spijkert je insuline, die vetaanwinst bevordert.
Dus waarom is fruit eten gezond?

Wanneer je het sap uit een vrucht haalt, laat je alle goede vezels en vitamines achter die fruit echt gezond maken. Vooral als het wordt verwerkt en opgeslagen, zijn er waarschijnlijk geen actieve vitamines meer in uw vruchtensap. Healthy peoplebosbes en framboos eten de vezels in de vrucht, wat helpt je lichaam om de eenvoudige suikers langzamer te verteren en voorkomt dat je insulinespiegel stijgt.



Als je echt probeert om het vet te verwijderen, blijf dan volledig weg van vruchtensap en drink in plaats daarvan water. Koop de vruchten in hun geheel en snijd ze in stukken om te eten in plaats van alleen het sap te drinken en je lichaam zal veel sneller afvallen.

No comments:

Post a Comment